Çocuk parkları yenileniyor

Büyükçekmece sınırları içinde bulunan yüzün üzerinde park, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla yenileniyor.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Ekim 2012 11:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İçinde konumları ve ihtiyaçlarına göre; Basketbol potaları, futbol sahaları ve büfelerin de olacağı parklarla ilgili bilgi veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, çocuklarımızı dar ve trafiğin de olabileceği sokaklardan kurtararak onları parklara yönlendirmeliyiz dedi. Başkan Akgün, ?Bütün gün okulda ya da evde enerjilerini yeteri kadar boşaltamayan çocuklarımız için her mahallede güvenilir çocuk oyun alanları yaratmayı hedefliyoruz? dedi.

Çocuk ve gençleri küçük yaşlardan itibaren basket ve voleybol gibi sportif alanlara çekmek istediklerini anlatan Başkan Akgün; ?Bu vesileyle mahalle sakinlerini oluşacak sesten, gürültüden kurtarmanın yanı sıra , ebeveynlerin çocuklarını güvenle bırakabileceği alanlar yaratmış olacağız? şeklinde konuştu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ayrıca yetişkinler içinde bütün Büyükçekmece'de sağlıklı yaşamın teşvik edilmesi için dış mekanlara sportif aletleri yerleştirmeye devam edeceklerini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber